Frank Harber - Životopis

20. listopadu 2010 v 21:08 | Verča |  Frank Harper
Frank Harper
Profese: Herec

Datum narození: 1962

Místo narození: Londýn, Anglie, Velká Británie

Znamení: ----------------

Životopis:



Filmografie:

2012
Screwed
role:
2010
Codfather
role:
2010
Just for the Record
role:
2010
Stained
role:
2010
Street dance 3D
role: vedoucí bistra
2009
Collision (TV seriál)
role:
2009
Permanent Vacation
role:
2008
Echoes of Extinction
role:
2008
Matroesjka´s 2 (TV seriál)
role:
2007
Rise of the Footsoldier
role:
2006
What we did on our holidays
role:
2004
Calcium Kid
role:
2004
Hooligans
role:
2002
Blafuj jako Beckham
role:
2002
Club Le Monde
role:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama