Tony Curran - Životopis

31. ledna 2009 v 22:33 | Verča |  Tony Curran
Profese: Herec

Věk: 40

Datum narození: 13. 12. 1968

Místo narození: Glasgow, Skotsko

Znamení: Střelec

Životopis:


Tony Curran se narodil a vyrůstal ve Skotsku, kde také úspěšně absolvoval konzervatoř. Za svou roli ve filmu Příběh vojáka získal ocenění Evening News National Award. Mimo jiné jste ho mohli vidět i ve filmech Jsme jenom lidi, Zajatci, Mělký hrob, Vikingové, Gladiátor, Pearl Harbor, Blade II, Mlhy Avalonu, Liga výjimečných Let Fénixe nebo Beowulf and Grendel.

Roku 2005 ztvárnil postavu Marcuse ve filmu Underworld Evolution (režie Len Wiseman), kde nabírá dlouholetý spor mezi upíry a vlkodlaky nových rozměrů, začínají krvelačné hody, boj zapovězené lásky a čas na velkolepou pomstu.

Filmografie:

Jako herec
2006 -Dobrý Němec (Good German, The) role: Danny
2006 -Miami Vice role: Aryan Brother
2006 -Underworld: Evolution role: Marcus Corvinus
2005 -Beowulf: Král barbarů (Beowulf & Grendel) role: Hondscioh
2004 -Let Fénixe (Flight of the Phoenix) role: Rodney
2003 -Liga vyjímečných (League of Extraordinary Gentlemen, The) role: Rodney Skinner
2002 -Blade II role: Priest
2002 -Ultimate Force role: Cpl. / ...
2001 -Pearl Harbor role: Ian
2001 -Mlhy Avalonu (The Mists of Avalon) role: Uther's kapitán
2000 -Gladiátor (Gladiator) role: Assassin #1
1999 -Vikingové (13th Warrior, The) role: Weath - Musician

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kdo se ti nejvíce líbí v seriálu Čarodějky z kluků?

Leo
Chris
Wyat
Coul
Jason
Deril
Chris (miminko)
Henry
Coop
Deex

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama