Lyriq Bent - Životopis

31. ledna 2009 v 23:08 | Verča |  Lyriq Bent
Profese: Herec

Věk: --------------

Datum narození: ---------------

Místo narození: -------------

Znamení: -------------

Životopis:



Zatím jsem ho nenašla.

Filmografie:

Jako herec
2007 -Saw 4 (Saw IV) role: Rigg
2006 -Saw 3 (Saw III) role: Rigg
2006 -Vlci (Skinwalkers) role: Doak
2006 -Tančím abych žil (Take the Lead) role: Easy
2005 -Čtyři bratři (Four Brothers) role: Damian
2005 -Kojak role: Billy Harris
2005 -Saw 2 (Saw II) role: Rigg
2005 -The Life and Hard Times of Guy Terrifico role: pan Stuff
2003 -Pohřešovaní (TV seriál) (1-800-Missing) role: Dante
2003 -Střílejte na Francouze! (Crime Spree) role: Ellwood
2003 -Honey role: Barber
2003 -Platinum role: Devon
2002 -"Street Time" role: Sergeant Danny Blackstone
2002 -Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (Pretend You Don't See Her) role: Detective
2001 -Mutant X role: Harris / ...
2001 -The Caveman's Valentine role: Seraph Dancer
1999 -Lovci pokladů (TV) (Relic hunter) role: Quelch's Guard #1
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama