Brandi Ward - Životopis

31. ledna 2009 v 23:06 | Verča |  Brandi Ward
Profese: Herečka

Věk: ----------

Datum narození: ----------------

Místo narození: -----------------

Znamení: ------------------

Životopis:


Zatím jsem ho nenašla.

Filmografie:

Jako herečka
2005 -Země v ohrožení (Descent) role: Dr. Karen West
2003 -Americký princ JFK Jr. (America's Prince: The John F. Kennedy Jr. Story) role: Diane
2003 -Honey role: Choreographer
2003 -Bod zvratu (Threshold) role: Sheila
2001 -Já a mé přízraky (Life with Judy Garland: Me and My Shadows) role: Liza Minnelli, age 23
2001 -Patříš jen mně (You Belong to Me) role: Barbara
2000 -Robocop: Temná spravedlnost (Robocop: Prime Directives) role: Rikki Oh
1999 -Vražda v rodině (To Love, Honor & Betray) role: Adelle
1994 -Detektiv Janek: Dům smrti (Janek: The Silent Betrayal) role: Dancer
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama