Vanessa Hudgens - Životopis

3. července 2008 v 0:10 |  Vanessa Anne Hudgens
Profese:
Herečka, zpěvačka
Datum narození: 14.12.1988
Místo narození: Salinas, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Životopis:

Vanessa Anne Hudgens se narodila 14. prosince 1988 v Salinas, Kalifornii. Je filipinsko-portorikánský irský a americko indiánského původu. Její prarodiče byli muzikanti v Big Band Era. Její kariéra začala v muzikálních divadlech když jí bylo 8. Hrávala role jako např.: Evita, Carousel, The Wizard of Oz, The King a I, The Music Man, Cinderella, a Damn Yankess. Vanessa milovala divadlo a její kamarádka se postarala o zlom v její kariéře. Jednoho dne se kamarádka z divadla nemohla dostavit na natáčení reklamy atak šla Vanessa místo ní. Byl to start do světa reklam.

V r. 2003 debutovala ve filmu Třináctka. V létě 2004 přišel další film - Thunderbirds. Poté začínala hostovat v nejrůznějších show, např.: Quintuplets a The Brothers Garcia, a dostávala další role zejména u spol. Disney např.: Corrie on The Suite Life of Zack & Cody on Disney. V r. 2006 zužitkovala svůj talent (hraní, zpívání a tancování) v muzikálu High School Musical. Ve světě se stal velmi oblíbeným. Díky High School Musical dostala nabídku na nahráváni svého prvního CD se společností Hollywood Records! její CD obsahuje pop, rock, electroniku a R&B. CD se jmenuje "V" a bylo vydáno 26.září, 2006. První písní z tohoto CD je "Come Back to Me". Druhým videoklipem je Say Ok. Vanessiny písničky Let Go a Let's Dance byly obě použité do reklamy pro ABC, Let Go se ještě objevilo v reklamě do seriálu Desperate Housewives a Let's Dance v show Dancing With The Stars.

Vanessa konečně potvrdila pro časopis Teen, že chodí s kolegou z High School Musical Zacem Efronem.

V roce 2008 natočila film Will, High school musical 3 a v červnu vydala své 2 CD Identified.
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Gabriella Montez
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Gabriella Montez
2006High School Musical (High School Musical) ...Gabriella Montez
2003
Třináctka (Thirteen) ...Noel
Diskografie:
Album
2008
Identified
2008
High school musical 3
2007
High school musical 2
2007
High school musical-The concert
2006
V
2006
High school musical
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kdo se ti nejvíce líbí v Let's dance 2: Street Dance z holek?

Briana Evigan
Danielle Polanco
Cassie Ventura
Jennifer Rouse
Telisha Shaw

Komentáře

1 Neliss.. Neliss.. | Web | 3. července 2008 v 0:11 | Reagovat

máš hezký blogís.. kukni pls na můj.. díky ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama