Leslie Wing - Životopis

3. července 2008 v 0:13 |  Leslie Wing
Profese:
Herečka
Datum narození: ----------
Místo narození: ----------
Znamení: ---------
Životopis:

Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Lucille Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...paní Bolton
2006High School Musical (High School Musical) ...paní Bolton
1997Asteroid (Asteroid) ...Pregnant Woman
1987Perry Mason: Případ ztracené lásky (Perry Mason: The Case of the Lost Love) ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Které ze sester se ti líbí více?

Haylie a Hilary Duff
Mara-Kate a Ashley Olsen

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama