Alyson Reed - Životopis

3. července 2008 v 0:18 |  Alyson Reed
Profese:
Herečka
Datum narození: 11. 01. 1958 (50 let)
Místo narození: --------
Znamení: Kozoroh
Životopis:

Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...slečna Darbus
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...slečna Darbus
2006High School Musical (High School Musical) ...slečna Darbus
1994Nemocnice Chicago Hope (Nemocnice Chicago Hope) ...Linda Morissey / ...
1989Jako na kolotoči (Skin Deep) ...Alexandra 'Alex' Hutton
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Který Let's Dance se ti líbí více?

Let's Dance
Let's Dance 2: Street Dance

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama