Madeline Zima - Životopis

30. června 2008 v 22:58 |  Madeline Zima
Profese:
Herečka
Datum narození: 16. 09. 1985 (22 let)
Místo narození: New Haven, Connecticut, USA
Znamení: Panna
Životopis:

Madeline Zima se narodila 16. září v New Haven v Connecticutu. Hrála různé role, ale nejvíc zazářila v Chůvě k pohledání jako Gracie. Madeline a její rodina nyní žije v Los Angeles. Její nejoblíbenější předmět ve škole je výtvarka. Mezi její zájmy patří plavání, kempování, rýžování zlata a jízda na kolečkových bruslích se svými sestrami.
Filmografie:
2004Moderní popelka (Cinderella Story, A) ...Brianna
2003Lucy ...Teen Lucy
2001Big Leaf Tobacco Company, The ...Girl #1
2001Noční můry (Nightmare Room, The) ...Alexis Hall
2000Dirigent (Sandy Bottom Orchestra, The) ...Rachel Green
1999Secret Path, The ...Jo Ann Foley (age 14)
1999Příslib smrti (Lethal Vows) ...Danielle Farris
1998Second Chances ...Melinda Judd
1997'Til There Was You ...Gwen, Age 12
1995Nanny Christmas Special: Oy to the World, The ...Grace Sheffield
1993Mr. Nanny ...Kate Mason
1993Chůva k pohledání (Nanny, The) ...Grace Sheffield
1993Chůva k pohledání (The Nanny) ...Grace Sheffield
1992Ruka na kolébce (The Hand that Rocks the Cradle) ...Emma Bartel
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama