James Eckhouse - Životopis

30. června 2008 v 23:01 |  James Eckhouse
Profese:
Herec
Datum narození: 14. 02. 1955 (53 let)
Místo narození: Chicago, Illinois, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:

Filmografie:
2004Moderní popelka (Cinderella Story, A) ...pan Farrell
2004Sure Hand of God, The ...Benny Ballard
2002Cathedral ...Ed
2002Malevolent ...Dorland, Polygraph Technician
2001Learning Curve, The ...Mr. Stevens
2000Josef - Král snů (Joseph: King of Dreams) ...Potiphar
1999Rolničky, rolničky (Jingle Bells) ...Dad
1999Judgment Day ...Plukovník Thomas 'Tom' Keller
1998Jediná správná věc (One True Thing) ...District Attorney
1996Intimate Betrayal ...Paul
1996Terminal ...Dr. Maxwell
1995Spring Fling! ...George
1994Nemocnice Chicago Hope (Nemocnice Chicago Hope) ...Jerry Kleiman / ...
1994Junior (Junior) ...Ned Sneller
1993Moment of Truth: Why My Daughter? ...Sergeant Jack Powell
1992Leaving Normal ...Rich Singer
1991Defending Your Life ...Jeep owner
1990In the Best Interest of the Child ...Chilton
1990Beverly Hills, 90210 (Beverly Hills, 90210) ...Jim Walsh
1989Tlusťoch a chlapeček (Fat Man and Little Boy) ...Robert Harper
1988Koktejl (Cocktail) ...Tourist
1988Christmas Wife, The ...Jim Tanner
1988Velký (Big) ...Supervisor
1987Láska přes 3000 mil (84 Charing Cross Road) ...Joey, the Dentist
1987Osudová přitažlivost (Fatal Attraction) ...Man in Japanese Restaurant
1986Rise and Rise of Daniel Rocket, The ...Steven
1986Roanoak ...
1983Záměna (Trading Places) ...Jail Guard
1983Will There Really Be a Morning? ...Harold Clurman
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Která smíšená skupina se ti nejvíce líbí?

Evanescence
Le Monde
Abba
Black Eyed Peas
No Doubt

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama