Blake Woodruff - Životopis

30. června 2008 v 22:23 |  Blake Woodruff
Profese:
Herec
Datum narození: 19. 06. 1995 (13 let)
Místo narození: Flagstaff, Arizona, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:

Celým jménem se jmenuje Blake Michael Woodruff, ale přátelé a rodina mu říkají "Blay"
Narodil se jako třetí ze čtyř dětí. Má 3 sourozence Ayla (3. srpna 1992) , Raina (19. září 1992) , Trevor (14. prosince 1998). Rodiče se jmenují Brian Woodruff a Diana Woodruff (učitelka)
Hraje na kytaru a vystupuje s jeho sourozenci.
Filmografie:
2007Whisper ...David Sandborn
2005Po letech (Back to You and Me) ...Jake Martin
2005Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) ...Mike Baker
2003Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) ...Mike Baker
2003Spiknutí (2004) (Blind Horizon) ...Crying Boy
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kdo se ti nejvíce líbí v Let's Dance z holek?

Jenna Dewan
Drew Sidora
Alyson Stoner
Anne Fletcher

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama