Angie Harmon - Životopis

30. června 2008 v 23:18 |  Angie Harmon
Profese:
Herečka, modelka
Datum narození: 10. 08. 1972 (35 let)
Místo narození: Dallas, Texas, USA
Znamení: Lev
Životopis:

Filmografie:
2006Konec hry (End Game) ...Kate Crawford
2005Dohoda (Deal, The) ...Anna
2005Finty Dicka a Jane (Fun with Dick and Jane) ...Veronica Cleeman
2003Agent Cody Banks (Agent Cody Banks) ...Ronica Miles
2002Videovoyeur (Video Voyeur: The Susan Wilson Story) ...Susan Wilson
1999Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (Law & Order: Special Victims Unit) ...A.D.A. Abbie Carmichael
1990Právo a pořádek (Law & Order) ...A.D.A. Abbie Carmichael
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama